best rabbit vibrator for sale good vibrators for women Sex toys for men adult sex toys online sex shops near me and you best rabbit vibrator for sale best rabbit vibrator for sale good vibrators for women good vibrators for women best rabbit vibrator for sale good vibrators for women best rabbit vibrator for sale strap on strap on harness female toys small strap on strap on handcuffs sex strap on vibrators for women adult shop online good Vibrators vibrators for women vibrators for women
NJEMAČKO-FRANCUSKA TELEVIZIJA ISTRAŽUJE TAJNE TARTUFA: Zašto Talijani kupuju istarske tartufe, IAKO IMAJU SVOJE?

Obožavam tartuf. Nisam još odlučila da li mi je bolji crni ili bijeli. Crni je jak u okusu, a bijeli ima nešto ženstveno, kaže Maria Christina Degen iz snimateljske ekipe. Na pitanje zašto se odlučila baš za priču o istarskom tartufu, kad ga ima i u Italiji, rekla je da je o talijanskim tartufima već sve rečeno, ali je istarski bijeli tartuf još pomalo obavijen velom tajne

Zabavne priče koje piše život. Putovanja, rituali i festivali s ljudima iz cijelog svijeta, otprilike tako glasi prijevod s najavne špice za "360° GEO Reportage", jednu od emisija njemačko-francuske televizije ARTE TV čija novinarska ekipa upravo snima reportažu o tradiciji tartufarstva u Istri. Snimljeni materijal pretočit će u dvije specijalne epizode koje će biti emitirane iduće godine.

Pomalo mistična priča o istarskom bijelom tartufu, najskupljoj podzemnoj gljivi na svijetu koja se traži uz pomoć posebno dresiranih pasa, naći će se uz bok već objavljenim reportažama poput one o zračnoj luci Sheremetyevo u Moskvi, jednoj od najvećih u Europi s 40 milijuna putnika godišnje, čiji sigurnosni odjel u borbi protiv eksploziva, odnosno terorizma, među ostalim, koristi tzv.

Sulimov pse, križance šakala istančanog njuha ili pak o bolnici za koale u Australiji čiji se broj, iako su pod strogom zaštitom, i dalje smanjuje.

- Ovo je odlična promocija Istre, ali i Hrvatske na tržištima Njemačke i Francuske. Konačno, taj se program emitira i na području Kanade, ali i Švicarske te na Kanarskim otocima. Riječ je o popularnoj emisiji koja ostvaruje milijunsku gledanost, a snimljeni materijali će se dodatno koristiti na njemačkim i francuskim kanalima javne televizije, te će biti dostupni na medijateci ARTE TV-a, kažu u Hrvatskoj turističkoj zajednici. (Gordana ČALIĆ ŠVERKO, snimio Dejan ŠTIFANIĆ)